Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:33
Advert

Yılmaz: "Narenciyeye büyük zarar veren Akdeniz meyve sineği ile mücadele ediyoruz"

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, başta narenciye olmak üzere birçok meyve çeşidine zarar veren Akdeniz meyve sineğine karşı mücadele başlattı.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 08-09-2023 15:43
Yılmaz:

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, başta narenciye olmak üzere birçok meyve çeşidine zarar veren Akdeniz meyve sineğine karşı mücadele başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, meyve sineği ile mücadele çerçevesinde ilçedeki semt pazarları ile çöp konteynerlerine yönelik ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde çok yönlü temizlik ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Ekiplerimiz, mekanik araçlarımız ve ekipmanlarımızla Toroslarımızın her zaman temiz ve düzenli olması için çaba gösteriyoruz. Bu çerçevede, semt pazarlarımızı ve çöp konteynerlerimizi, temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra Akdeniz meyve sineğine karşı da ilaçlıyoruz. Mersin, narenciyenin başkentidir. Özellikle narenciyeye büyük zarar veren Akdeniz sineği ile mücadele ediyoruz. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi