Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ÇEVRE

Şölende fidanlar geleceğe umut oldu

Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen Karayakup 3. Gastronomi Şöleninde vatandaşlara bin adet fıstıkçamı fidanı dağıtıldı.

Şölende fidanlar geleceğe umut oldu
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Erdemli Karayakup 3. Gastronomi Şöleni kapsamında Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikle, vatandaşlarda doğa sevgisinin geliştirilmesi ve çevre bilincinin artırılması hedeflendi.
Festival alanında dağıtılan bin fıstıkçamı fidanı vatandaşlardan ilgi gördü. Etkinlikle ağaçlandırma çalışmalarının önemi ve doğal kaynakların korunması konusunda farkındalık oluşturulması amaçlandı.
Yetkililer, vatandaşlarla buluşturulan her fidanın geleceğe bırakılan yeşil bir miras olduğunu belirterek, doğa sevgisinin gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet