Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Konya Büyükşehir’den 31 ilçeye fidan desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Konya’nın yeşil alan varlığını artırmak ve doğal çevreyi korumak amacıyla ilçe belediyelerine fidan desteğinde bulunacak.KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin yeşil alan varlığının artırılması, doğal çevrenin korunması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakılması amacıyla çalıştıklarını söyledi. Ağaçlandırma çalışmalarının geleceğe yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Bu anlayışla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kapsamında ilçelerimizde gerçekleştirilecek çalışmalara fidan desteği sağlayarak katkıda bulunuyoruz. Özellikle iklim değişikliğinin etkilerini her geçen gün daha fazla hissettiğimiz bu dönemde yeşil alanlarımızı artırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. İlçe belediyelerimizle iş birliği içerisinde gerçekleştireceğimiz bu çalışmayla Konya’mızın yeşil dokusunu hep birlikte daha da güçlendireceğiz. Toprağa diktiğimiz her fidanın yarınlarımıza umut olmasını diliyorum” diye konuştu. 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülecek çalışma kapsamında, ağaçlandırma faaliyetlerinde kullanılmak üzere fidan talebinde bulunan ilçe belediyelerine destek sağlanacak. İlçe belediyelerinden gelen talepler değerlendirildikten ve gerekli planlamalar yapıldıktan sonra fidanlar ilgili belediyelere teslim edilecek.

Konya Büyükşehir’den 31 ilçeye fidan desteği
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediyesi, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Konya’nın yeşil alan varlığını artırmak ve doğal çevreyi korumak amacıyla ilçe belediyelerine fidan desteğinde bulunacak.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin yeşil alan varlığının artırılması, doğal çevrenin korunması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakılması amacıyla çalıştıklarını söyledi.

Ağaçlandırma çalışmalarının geleceğe yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Bu anlayışla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kapsamında ilçelerimizde gerçekleştirilecek çalışmalara fidan desteği sağlayarak katkıda bulunuyoruz. Özellikle iklim değişikliğinin etkilerini her geçen gün daha fazla hissettiğimiz bu dönemde yeşil alanlarımızı artırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. İlçe belediyelerimizle iş birliği içerisinde gerçekleştireceğimiz bu çalışmayla Konya’mızın yeşil dokusunu hep birlikte daha da güçlendireceğiz. Toprağa diktiğimiz her fidanın yarınlarımıza umut olmasını diliyorum” diye konuştu.

11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülecek çalışma kapsamında, ağaçlandırma faaliyetlerinde kullanılmak üzere fidan talebinde bulunan ilçe belediyelerine destek sağlanacak. İlçe belediyelerinden gelen talepler değerlendirildikten ve gerekli planlamalar yapıldıktan sonra fidanlar ilgili belediyelere teslim edilecek.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet