Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Kırmızı bültenli Daltonlar üyesi Türkiye'ye iade edildi

Daltonlar organize suç örgütü üyesi olduğu belirtilen ve kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Gökhan Şahin, Gürcistan'da yakalanmasının ardından Türkiye'ye iade edildi. İade işleminin, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı ile Milli İstihbarat Teşkilatının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda gerçekleştirildiği açıklandı.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Daltonlar organize suç örgütü üyesi Gökhan Şahin'in Gürcistan'dan Türkiye'ye iadesi sağlandı. İKİ AYRI SUÇTAN ULUSLARARASI SEVİYEDE ARANIYORDU Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satma, satın alma, taşıma veya bulundurma suçlarından aranan Şahin hakkında uluslararası seviyede kırmızı bülten çıkarılmıştı. Gökhan Şahin'in Türkiye'ye iade sürecinin, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda tamamlandığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı açıklamasında operasyonda emeği geçen polis teşkilatı, Interpol Başkanlığı ve MİT personeline teşekkür edilerek ilgili birimler tebrik edildi. Şahin'in Türkiye'ye getirilmesiyle birlikte uluslararası arama ve iade süreci de tamamlanmış oldu.

Kırmızı bültenli Daltonlar üyesi Türkiye'ye iade edildi
Paylaş:

Daltonlar organize suç örgütü üyesi olduğu belirtilen ve kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Gökhan Şahin, Gürcistan'da yakalanmasının ardından Türkiye'ye iade edildi. İade işleminin, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı ile Milli İstihbarat Teşkilatının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda gerçekleştirildiği açıklandı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Daltonlar organize suç örgütü üyesi Gökhan Şahin'in Gürcistan'dan Türkiye'ye iadesi sağlandı.

İKİ AYRI SUÇTAN ULUSLARARASI SEVİYEDE ARANIYORDU

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satma, satın alma, taşıma veya bulundurma suçlarından aranan Şahin hakkında uluslararası seviyede kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Gökhan Şahin'in Türkiye'ye iade sürecinin, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda tamamlandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı açıklamasında operasyonda emeği geçen polis teşkilatı, Interpol Başkanlığı ve MİT personeline teşekkür edilerek ilgili birimler tebrik edildi. Şahin'in Türkiye'ye getirilmesiyle birlikte uluslararası arama ve iade süreci de tamamlanmış oldu.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet