Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Bursa'da Başkan Aydın, Demirtaşpaşa’nın ihtiyaçlarını yerinde dinledi

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, her hafta cuma günleri farklı bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın’ın bu haftaki durağı Demirtaşpaşa Mahallesi oldu.BURSA (İGFA) - Timurtaşpaşa Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle buluşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, vatandaşların mahallelerine ilişkin talep ve önerilerini dinleyerek iletilen talepleri yerinde inceledi. Vatandaşlara çorba ikramında da bulunan Başkan Aydın, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Program kapsamında Demirtaşpaşa Mahalle Muhtarlığı’nı da ziyaret eden Başkan Aydın, Mahalle Muhtarı İhsan Tozaklı ile bir araya geldi. Görüşmede Muhtar Tozaklı, mahallede ihtiyaç duyulan hizmetleri ve yapılmasını istedikleri çalışmaları Başkan Aydın’a iletti. Taleplere ilişkin notları aldıran Aydın, imkanlar dahilinde gerekli hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılacağını ifade etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Erkan Aydın, ziyaretin sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursa'da Başkan Aydın, Demirtaşpaşa’nın ihtiyaçlarını yerinde dinledi
Paylaş:

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, her hafta cuma günleri farklı bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın’ın bu haftaki durağı Demirtaşpaşa Mahallesi oldu.

BURSA (İGFA) - Timurtaşpaşa Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle buluşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, vatandaşların mahallelerine ilişkin talep ve önerilerini dinleyerek iletilen talepleri yerinde inceledi. Vatandaşlara çorba ikramında da bulunan Başkan Aydın, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Program kapsamında Demirtaşpaşa Mahalle Muhtarlığı’nı da ziyaret eden Başkan Aydın, Mahalle Muhtarı İhsan Tozaklı ile bir araya geldi.

Görüşmede Muhtar Tozaklı, mahallede ihtiyaç duyulan hizmetleri ve yapılmasını istedikleri çalışmaları Başkan Aydın’a iletti. Taleplere ilişkin notları aldıran Aydın, imkanlar dahilinde gerekli hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Erkan Aydın, ziyaretin sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet