Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Bursa Karacabey'de 23 çuval su ürünü doğaya bırakıldı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yasak bölgede avlandığı belirlenen bir kişiye idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ele geçirilen 23 çuval su ürünü ise muhafaza altına alınarak yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.BURSA (İGFA) - Bursa’da su ürünleri kaynaklarının korunmasına yönelik denetimler sürüyor. Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen kontrollerde, yasak bölgede avlandığı tespit edilen bir kişiye idari para cezası kesildi. Denetimler sırasında ele geçirilen toplam 23 çuval su ürünü ekipler tarafından muhafaza altına alındı. Su ürünleri, gerekli işlemlerin ardından yeniden doğal yaşam alanına iade edildi. KAÇAK AVCILIĞA KARŞI DENETİMLER SÜRÜYOR Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri kaynaklarının korunması ve yasa dışı avcılığın önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini bildirdi. Yetkililer, avlanma yasaklarına uyulmasının doğal yaşamın ve su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilirliği açısından önem taşıdığına dikkat çekti.

Bursa Karacabey'de 23 çuval su ürünü doğaya bırakıldı
Paylaş:

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yasak bölgede avlandığı belirlenen bir kişiye idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ele geçirilen 23 çuval su ürünü ise muhafaza altına alınarak yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.

BURSA (İGFA) - Bursa’da su ürünleri kaynaklarının korunmasına yönelik denetimler sürüyor. Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen kontrollerde, yasak bölgede avlandığı tespit edilen bir kişiye idari para cezası kesildi. Denetimler sırasında ele geçirilen toplam 23 çuval su ürünü ekipler tarafından muhafaza altına alındı. Su ürünleri, gerekli işlemlerin ardından yeniden doğal yaşam alanına iade edildi.

KAÇAK AVCILIĞA KARŞI DENETİMLER SÜRÜYOR

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri kaynaklarının korunması ve yasa dışı avcılığın önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Yetkililer, avlanma yasaklarına uyulmasının doğal yaşamın ve su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilirliği açısından önem taşıdığına dikkat çekti.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet