Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:06
Advert

Yılmaz: "Pandemiden sonra bölgemize ilgi daha da arttı"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kaşlı ve Resul mahallelerinde yürütülen sıcak asfalt, sathi asfalt ve yeni park çalışmalarını yerinde inceledi.

MERSİN
Giriş Tarihi : 08-11-2023 08:33
Yılmaz:

AKDENİZ POSTASI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kaşlı ve Resul mahallelerinde yürütülen sıcak asfalt, sathi asfalt ve yeni park çalışmalarını yerinde inceledi.
Pandemi sürecinin ardından Toroslar’a ve yüksek kesimli mahallelere ilginin daha da arttığını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu anlamda arsaların ve gayrimenkullerin daha da değerleneceğine dikkat çekerek, “Köyümüzü ve köylümüzü seviyoruz. Kıt imkanlarla sınırsız ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Pandemiden sonra bölgemize ve bu mahallelerimize ilgi daha da arttı. Gayrimenkullerin değeri daha da yükseldi ve daha da yükselecek. Mümkün olduğunca evinizi, bağınızı, bahçenizi, tarlanızı, arsanızı satmayın. Daha da kıymetlenecek. Mersin daha da büyüyecek ve güçlenecek” dedi.
İmar planları ile ilgili süreç hakkında da vatandaşlara bilgi veren Yılmaz, amaçlarının Toroslar’ın sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi olduğunu belirterek, “3 tane imar planı var. 100 binlik planı bakanlık yapıyor. 100 binlik plana uygun olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi 5 binlik planları yapıyor ve düzenliyor. Beş binlik planlara göre de ilçe belediyeleri olarak binlik planları yapıyoruz. Planı yaptıktan sonra askıya çıkarıyoruz. İtirazlar geliyor ve değerlendiriliyor. Uzun bir süreçten geçiyor” şeklinde konuştu.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her an yanında olduklarını ve ihtiyaçlarını giderdiklerini kaydeden Yılmaz, “Pandemide ve pandemiden sonra yaşlılarımızın, hastaların ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Birbirimizi daha çok seveceğiz, sayacağız ve sarılacağız” ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi