Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:04
Advert

Tarhan, anket çalışmasında Mersin'de 1. sırada yer aldı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bir araştırma şirketi tarafından yapılan en başarılı ilçe belediye başkanları anketinde Mersin'de 1., Türkiye genelinde ise 6. sırada yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-11-2023 08:31
Tarhan, anket çalışmasında Mersin'de 1. sırada yer aldı

AKDENİZ POSTASI

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bir araştırma şirketi tarafından yapılan en başarılı ilçe belediye başkanları anketinde Mersin'de 1., Türkiye genelinde ise 6. sırada yer aldı.
Yerel seçimlere az bir süre kala bir araştırma şirketi tarafından 20 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında 14 bin 200 kişi ile anket gerçekleştirildi. 6 CHP ve 4 AK Partili belediye başkanının ilk 10'da yer aldığı ankette, Başkan Tarhan yüzde 61,2’lik beğeni oranıyla listenin 6. sırasında yer alırken, CHP'li belediye başkanları arasında ise 4. sırada yer buldu. Anket şirketi tarafından 30 büyükşehirde bulunan katılımcılara 'Mevcut ilçe belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz' sorusu yöneltildi. Ankette, belediye başkanlarının performansı, belediye hizmet kalitesi ve halkla iletişimi değerlendirildi. Başkan Tarhan, Mezitli halkının verdiği destekle Mersin’de 1’inci Türkiye genelinde ise 6’ncı sırada yerini alarak, büyük takdir topladı.
Mezitli halkıyla ilçeyi daha iyi yarınlara taşıyacaklarını dile getiren Başkan Tarhan, “Halkımızın bizlere olan güvenini ve desteğini her zaman hissediyoruz. Belediye olarak yaptığımız tüm çalışmalarımıza katılımıyla bizleri yalnız bırakmayan Mezitli halkımızla onur duyuyorum. Bu sonuç, bizi çok mutlu etmiştir. Her gün daha iyi hizmet sunacağız ve Mezitli ailem için yeni projeler üreteceğiz. Son günlerde öğrencilere kırtasiye yardımından, üniversite öğrencilerine eğitim yardımı, emeklilerden 65 yaş aylığı alanlara kadar bin lira 100. yıl ikramiyesi, Mezitli'de yaşayan her yaştan insanın kışlık giyimine kadar önemli sosyal destek projelerine imza attık. Mezitli'yi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere güvenip çalışmalarımıza destek olmak için verdiğiniz güven oyundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Mezitli'yi birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız sonsuz” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi