Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 13:04
Advert

Türe, Anamur Gıda ve Tarım Fuarı soruna cevap bekliyor!

İYİ Parti GİK Üyesi, Anamur Belediyesi bir önceki dönem belediye başkanı Mehmet Türe, sosyal medya hesabından Anamur protokolüne,  Anamur Gıda ve Tarım Fuarı neden yapılmadığını sordu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-11-2022 10:53
Türe, Anamur Gıda ve Tarım Fuarı soruna cevap bekliyor!

Nuh Akkuş/

Sosyal medyasından yapmış olduğu paylaşım şu şekilde; “Anamur belediye başkanımızdan, Anamur kaymakamımızdan, tüm siyasi parti başkanlarımızdan,STK başkanlarımızdan, oda başkanlarımızdan, yani Anamur’un kaderinde söz sahibi olanlardan Cevap Bekliyoruz...”Anamur Gıda Ve Tarım Fuarı” niçin yapılmıyor? İptal mi ettiniz? Yoksa, yapamıyor musunuz?

30 yılın hasreti, 10 yılın emekleri, çok zor şartlarda ve çok büyük emekler verilerek başlatılan, Türkiye’nin en büyük ilçe tarım ve gıda fuarına Yazık Etmeyin...

Dünyada ve ülkemizde Tarımın, Gıdanın ve Hayvancılığın ne kadar önemli oluğunu yaşadığımız bu süreçte bir kez daha anladık...Sadece Anamur değil, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar,Mut,Gazipaşa ve Mersin halkının, çiftçimizin, üreticimizin ümitlerini bağlayıp, zevkle katılıp, katılım rekoru kıran bu Fuar’ın akıbetini açıklayın...CEVAP BEKLİYORUZ...”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi