Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ANAMUR

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. Yılı Anamur’da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Hükümet Konağı Kaymakamlık Makamında Tebrikat Töreni gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. Yılı Anamur’da Coşkuyla Kutlandı
Paylaş:

 HAVVA ULU

Anamur Kaymakamı Kemal Duru, Garnizon Komutanı Serhan Güngör ve Anamur Belediye Başkan Vekili Bilge Oğuz, protokol üyelerinin, kurum temsilcilerinin ve siyasi parti temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

Tebrikat töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Protokol üyeleri, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hava Üsteğmen Erkan Ünal tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından program sona erdi.

Programın ardından protokol üyeleri tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Anamur Şubesi ziyaret edildi. Gazilerle bir araya gelen protokol üyeleri, gazilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ANAMUR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet