Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ÇEVRE

Toroslar'da yollar yenileniyor

Mersin'in merkez Toroslar ilçe Belediyesi, yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Toroslar'da yollar yenileniyor
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez Toroslar ilçe Belediyesi, yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede, Halkkent ve Yusuf Kılıç mahallelerinde asfalt, Tozkoparan, Yusuf Kılıç ve Bekiralanı mahallelerinde kilit parke, Gözne Mahallesi'nde büz boru döşeme, Ayvagediği ve Soğucak mahallelerinde ise yol açım çalışmaları yaptı. İlçenin en uç noktasına kadar hizmet götürdüklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Hemşehrilerimizin talepleri ve sahadaki tespitlerimiz üzerine ilçemizin dört bir yanında yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 yılda 110 bin 252 ton sıcak asfalt, 608 bin 934 metrekare sathi asfalt, 556 bin 862 metrekare kilit parke, 29 bin 615 metreküp taş duvar, 111 bin 119 metre yol açım, 437 bin 870 metre bahçe yolu düzenleme, 11 bin 658 metre büz boru döşeme çalışmaları gerçekleştirdik. Her mahallemizin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Üstyapı çalışmalarımızla yollarımızı istenilen seviyeye ulaştırdık" dedi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Özel bireyler spor yapıyor

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet