Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:20
Advert

Toroslar'da Kuvayi Milliye Caddesi yenilendi

Mersin’in birçok noktasında eş zamanlı olarak yol yapım, bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmasını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, merkez ilçe Toroslar’da Kuvayi Milliye Caddesi’nin Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile 87021. sokak arasında kalan kısmında çalışma gerçekleştirildi.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 21-09-2023 08:42
Toroslar'da Kuvayi Milliye Caddesi yenilendi

AKDENİZ POSTASI

Mersin’in birçok noktasında eş zamanlı olarak yol yapım, bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmasını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, merkez ilçe Toroslar’da Kuvayi Milliye Caddesi’nin Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile 87021. sokak arasında kalan kısmında çalışma gerçekleştirildi. Caddede trafiğini kısmi olarak kapatan ekipler, doğu ve batı şeritte gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu trafiğe açtı.
Toroslar ilçesine bağlı Sağlık ve Osmaniye mahallelerinin sınırları içerisinde bulunan caddede çalışmalarını yürüten ekipler, ilk olarak bozuk zemini freze makinesi ile kazıyarak deforme olan asfaltı kaldırdı. Trafik akışının yoğun olduğu caddede asfalt seriminin hızla tamamlanması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekipler, yolu kısmi olarak kapatarak faaliyetlerine devam etti. Çalışmalara ilk olarak doğu şeritte başlanırken, bu şeritte asfalt seriminin tamamlanmasının akabinde yol trafiğe açılarak çalışmalara batı şeritte devam edildi. Batı şeritte asfalt çalışmalarının tamamlanması sonrası çizgi uygulaması gerçekleştirilen yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi