Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 11:13
Advert

Başkan Seçer: "Mersin değişiyor ve gelişiyor"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ekonomi Platformu 12. Dönem Başkanı Servet Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 21-09-2023 08:40
Başkan Seçer:

AKDENİZ POSTASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ekonomi Platformu 12. Dönem Başkanı Servet Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Mersin’in bir ticaret kenti olduğuna dikkat çeken Seçer, “Mersin değişiyor ve gelişiyor” dedi. Kenti yönetirken daha isabetli kararlar alabilmek ve sorunlara daha iyi hakim olabilmek için STK’larla iyi bir iletişime sahip olmak gerektiğini vurgulayan Seçer, “Bir araya gelerek birçok şeyi paylaşma, faydalanma ve aktarma imkânımız oluyor ve emin olabilirsiniz ki Mersin bundan çok yararlanıyor” diye konuştu.
Gerçekleştirdiği ziyarette, tarım, sanayi, turizm ve ticaret kenti olan Mersin’de, ticaretin Mersin’in en önemli unsurlardan birisi olduğuna değinen Başkan Seçer, MEP oluşumunun kent için önemine vurgu yaptı. Sivil toplumla ilişkilere çok önem verdiğini belirten Seçer, bu iletişimin Mersin için de faydalı olacağını kaydetti.
“Mersin’in ekonomik anlamda gelişmesi için çalışmalarımızı yürüteceğiz”
MEP 12. Dönem Başkanı Servet Özkaya da Mersin'in uluslararası tanınırlığının artması için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Özkaya, Mersin'in ekonomik olarak gelişmesi için çalışmalar yürüteceklerini belirtirken, “Başta tarım, lojistik ve turizm sektörüyle ilgili ticaret ve sanayi alanlarında şehrimizi iş dünyası adına sözcülüğünü yapmak gibi bir özelliğimiz var” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi