Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

Sobadan kaynaklı yangın çıktı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir evde sobadan çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken, 2 kadın dumandan etkilendi.

Sobadan kaynaklı yangın çıktı
Paylaş:


Yangın, ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi Kösbucağı yolu üzerinde müstakil bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Altan Ö.'ye ait müstakil evde 4 kişinin içeride bulunduğu esnada sobadan kaynaklı yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin de çabalarıyla evdekiler son anda dışarıya çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar itfaiye gelinceye kadar yangına müdahale etmeye çalıştı, ancak kontrol altına alamadı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale edip söndürdü. Yoğun dumandan etkilenen 2 kadına da sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

KAYNAK:İHA

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Prof.Dr. Erol Yaşar görevi devraldı

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet