Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Mersin’de sokak arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Olay, dün gece merkez Toroslar ilçesi Mithat Toroğlu Mahallesi 88072 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada, taraflardan olmayan ve evine girmeye çalışan yabancı uyruklu 18 yaşındaki Nur Almuhammet başının arka kısmından vurularak ağır yaralandı. Aynı olayda kavganın taraflarından olduğu belirtilen 26 yaşındaki Can Acar da sırt ve sol bacak kısmından silahla yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Nur Almuhammet, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen aynı gece hayatını kaybetti.
Tedavi altına alınan Can Acar ise bugün tedavi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen E.I.’nın yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet