Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:26
Advert

Sanatsal etkinlikler tüm hızıyla sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Şehir Tiyatrosunun sahnelediği 'Lütfen kızımla evlenir misiniz?' adlı oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 12-02-2024 08:04   Güncelleme : 12-02-2024 08:06
Sanatsal etkinlikler tüm hızıyla sürüyor

AKDENİZ POSTASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Şehir Tiyatrosunun sahnelediği 'Lütfen kızımla evlenir misiniz?' adlı oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş’ın yönettiği oyunun sahne tasarımını Alev Tol, dramaturgluğunu Taner Çelik ve müziklerini ise Emrah Oğuz düzenledi. Yıllar önce kaybettiği eşinin yokluğunda kızından başka kimsesi kalmamış, kızının mürüvvetini görmekten başka gayesi olmayan bir kadın ve gündelik hayatın sıradanlığından kaçıp kurtulmayı başaramayan umutsuz kızının yalnızlığını ve evlilik düzleminde çatışmasını anlatan 'Lütfen kızımla evlenir misiniz?' adlı oyun, Türk Tiyatrosunun en sevilen örneklerinden birisi arasında yer alıyor.
Mersin Şehir Tiyatrosunun en yoğun ilgi gören yapımlarından biri olarak öne çıkan tiyatro oyununu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Uyan, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar ilgi ile izledi.

“Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik”
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Uyan, program sonunda yaptığı konuşmada, “Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik. Sanatın, sanatçının dostu; sanata ve sanatçıya her zaman değer veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e böyle güzel bir etkinlikte; bir tiyatro etkinliğinde sizlerle oyuncularımızı bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaşlar tiyatro oyununu keyifle izlediler
Tarsus’a bağlı Taşkuyu Mahallesi’nden tiyatroya katılan Emine Şen, Büyükşehir Belediyesinin kültürel etkinliklerinden memnun olduğunu ifade ederek, “Aktif olduğum için her etkinliğe gelmek istiyorum. Çok da güzel buluyorum” şeklinde konuştu.
Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nden tiyatro oyununu izlemeye gelen Sevgi Gündoğdu ise “Belediyemizin sunduğu etkinliklere katılıyorum. İlkokul, ortaokul yıllarımda izlediğim tiyatroyu, bugün yine gördüm. Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi