Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 05:29
Advert

'Öğretmenler Buluşması' etkinliği yapıldı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Toroslar ilçesi Gözne Mahallesinde Korum Yaşam Merkezinde öğretmenlerle bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-10-2023 08:35
'Öğretmenler Buluşması' etkinliği yapıldı

AKDENİZ POSTASI
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Öğretmen Buluşması” etkinliği çerçevesinde Mersin'de görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Pehlivan, "Siz saygıdeğer öğretmenlerimiz, eğitim öğretim hizmetlerinin lokomotifi, öncüleri, rehberlerisiniz. Çocuklarımızı ailelerinden teslim alarak onlara en iyi şekilde rehberlik yapıyor, onları bilgiyle donatıyor ve hayata hazırlıyorsunuz. Sizlerin öğrencisini keşfetmesi, onun yeteneklerini ortaya çıkartması, o yetenekleri doğrultusunda yönlendirmesi, yetiştirmesi ve sadece zihnine değil, gönlüne de hitap etmesi, sadece öğretmekle kalmayıp, idrak ettirmesi ve idrak ettiklerini uygulattırması büyük önem teşkil ediyor. Bu uğurda gayret gösteren siz öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. Şimdi yeni bir yüzyıla adım atıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle 'Türkiye Yüzyılı'na hep birlikte adım atıyoruz. Eğitim yuvalarımızda, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gayreti ile kendini en iyi şekilde yetiştiren, bilimde, teknolojide, kültürde, sporda, sanatta, akla gidebilecek her alanda üreterek eser ortaya koyan nesillerle birlikte Türkiye'mizin yeni yüzyılına giriyoruz. Atatürk’ün dediği gibi yeni nesil siz kıymetli öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Sizlere ve sizlerin şahsında bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının artarak devamını diliyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ise eğitim camiası olarak Mersin'de büyük bir aile olduklarını belirterek, "Tüm çalışmalarımızı birlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma çerçevesinde, öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimize uygun, en iyi şekilde yetiştirmek gayesiyle, şevkle yürütüyoruz. Valimize geldiği günden beri bizlere sundukları destek ve yakın alaka için şükranlarımı sunuyorum. Çok değerli meslektaşlarıma ortaya koydukları örnek nitelikteki ve fedakar çalışmaları, yürüttükleri projeleri, çok değerli akademik çalışmaları ve en önemlisi evlatlarımıza anne baba gibi sahip çıktıkları için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun" diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi