Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 13:11
Advert

Mezitli kan bağışında bulundu!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Kızılay Mezitli Şubesi iş birliğinde ‘Kan Bağışı ve Kök Hücre’ kampanyası gerçekleştirdi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 09-11-2023 08:27
Mezitli kan bağışında bulundu!

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Kızılay Mezitli Şubesi iş birliğinde ‘Kan Bağışı ve Kök Hücre’ kampanyası gerçekleştirdi.
Mezitli Belediyesi ana hizmet binası önünde kurulan mobil otobüste gerekli evrakları dolduran bağışçılar, kan ve kök hücre bağışında bulundu. Kampanyaya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kızılay Mezitli Şube Başkanı Bekir Özarslan, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda bağışçı katılım sağlayarak destek oldu.
“Kızılay ile koordineli çalışmalar yürüttük”
Kızılay ile iş birliği içerisinde olduklarından söz eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak Kızılay ile 10 yıldır yakın ilişki içerisindeyiz. Deprem ve pandemi döneminde koordineli çalışmalar yürüttük. Biz genelde evrensel düşünüyoruz fakat yerel dinamiklerle hareket etmeye de özen gösteriyoruz. Mezitli’deki Kızılay Şube Başkanımız belediyemize yakınlık gösteriyor ve çok duyarlı çalışmalar yürütüyor. Bu hafta Kızılay ve Lösemi haftası. Lösemi hastalarımızın en fazla ihtiyaç duyduğu şey taze kan ve Kızılay’ın kan bankasında stok olması gerekiyor. Bu nedenle kan verebilecek durumda olan herkesin duyarlı olmasını istiyorum. Kan bağışında bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kızılay Mezitli Şube Başkanı Bekir Özarslan ise “Kızılay haftası münasebetiyle Mezitli Belediyemiz ile ortaklaşa bir kampanya başlattık. Başkanımız Neşet Tarhan’a çok teşekkür ederim. Katılımın yoğun olması bizleri memnun etti. Bu tür kampanyaları ilçemizin çeşitli yerlerinde sürdürmeye devam edeceğiz. Destek sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi