Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
EĞİTİM

İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci, özel öğrencilerle bir araya geldi

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Tarsus Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi, özel öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci, özel öğrencilerle bir araya geldi
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Eğitim öğretim çalışmalarını yerinde değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Özdemirci, okul idarecileri ve özel eğitim öğretmenleriyle görüştü. Okulda yürütülen eğitim faaliyetleri, uygulanan rehabilitasyon programları ve genel durum hakkında yetkililerden bilgi alan Özdemirci, özel eğitim alanında sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özel öğrencilerle yakından ilgilendi
Okul bünyesindeki sınıfları ve uygulama atölyelerini gezen Özdemirci, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Öğrencilerle samimi anlar yaşayan Özdemirci, özel eğitimin önemine ve bu alandaki çalışmaların hassasiyetine dikkat çekti.
Özel öğrencilerin gelişimine katkı sunan öğretmen ve okul yöneticilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özdemirci, eğitim faaliyetlerinin önemini vurguladı.
Ziyaret, okul yönetimi ve öğretmenlerle yapılan değerlendirme toplantısının ardından başarı dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Üç Ocak Mahallesinin sokakları yenileniyor

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet