Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:45
Advert

Gürcistan Nakliye ve Lojistik Hizmetleri

YEREL
Giriş Tarihi : 02-02-2023 08:19   Güncelleme : 07-02-2023 15:13
Gürcistan Nakliye ve Lojistik Hizmetleri

 

Uluslararası nakliye ve lojistik hizmetlerini sağlayan Şah Lojistik firmamız, Gürcistan ülkesine de faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye - Gürcistan arasında nakliye hizmetleri sağlamaktadır. İki ülke arasında gerçekleştirilen ithalat ve ihracat faaliyetlerinde yer almaktayız. Şah Lojistik olarak, lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinde yer almakta, müşterilerimize en uygun çözümleri sunmak için gerekli çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılığı faaliyetlerinde yer almaktayız. Tüm nakliye süreçlerimizi müşterilerin yükleri ve talepleri doğrultusunda karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu aracılığı ile gerçekleştirmekteyiz. Gürcistan nakliye hizmetleri kapsamında müşterilerin istek ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlamakta, nakliye ihtiyaçlarına yönelik uygun taşımacılık türü belirlemekteyiz. Bu doğrultuda nakliye süreçleri planlanmakta ve süreç boyunca da müşterilerine gerekli hizmetleri sağlamaktayız.

 

Gürcistan Parsiyel Nakliye Hizmetleri

Parsiyel nakliye hizmetleri lojistik sektöründe önemli bir yere sahiptir. Uluslararası nakliye ve lojistik hizmetleri sunan Şah Lojistik firmamız, Gürcistan parsiyel nakliye hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Parsiyel nakliye hizmetleri, az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere nakliye çözümleri sunan bir taşımacılık faaliyetidir. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden biri olmaktadır. Bu kapsamda firmamız her türlü alanda müşterilerine nakliye çözümleri sunmayı hedeflemektedir.

Gürcistan parsiyel nakliye hizmetleri karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu aracılığı ile sağlanmaktadır. Türkiye – Gürcistan arasında nakliyesi gerçekleşecek olan yüklere uygun çözümler üretilmektedir. Şah Lojistik firmamız tarafından nakliye süreçleri boyunca her türlü destek sağlanmakta, sürecin sorunsuz bir şekilde sürecin sonlandırılması amaçlanmaktadır. Gürcistan parsiyel nakliye hizmetleri genellikle karayolu taşımacılığı ile gerçekleştirilmektedir. Karayolu parsiyel taşımacılık hizmetleri ile kapıdan kapıya ve depodan depoya teslimat, 7/24 yükleme ve boşaltma faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bu anlamda parsiyel nakliye hizmetleri avantajlı bir taşımacılık sunmaktadır.

 

Gürcistan Frigo Nakliye Hizmetleri

Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden biri de frigo nakliye hizmetleridir. Frigo taşımacılık, lojistik sektöründe önemli bir yere sahiptir.  Oldukça hassas bir taşımacılık türüdür. Bu anlamda Uluslararası nakliye ve lojistik hizmetleri sunan Şah Lojistik firmamız Gürcistan frigo nakliye hizmetlerini de müşterilerine sunmaktadır. Müşterilerin gıda ürünlerini sağlıklı bir şekilde alıcılarına ulaştırmayı hedeflemekteyiz. Firma bünyesinde yer alan donanımlı soğutmalı araçlar ile gıda ürünleri hasar almadan, bozulmadan ve raf ömürleri kısalmadan alıcılarına ulaştırılmaktadır. Gıda ürünleri - 26 °C – 18 °C arasındaki ısı değerlerinde nakliyesi gerçekleştirilmektedir. Nakliye süreçleri alanında deneyimli personeller tarafından yürütülmekte ve nakliye süreçlerinin her aşaması yakından takip edilmektedir. Tüm nakliye faaliyetlerimizi sigortalı bir şekilde gerçekleştirerek, müşteri mağduriyetlerinin ortaya çıkmasının da önüne geçmeyi hedeflemekteyiz. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde tüm faaliyetlerimizi yürütmekteyiz.

 

 

Gürcistan Nakliye Fiyatları

Şah Lojistik firmamız Uluslararası nakliye ve lojistik faaliyetlerinde her zaman müşterilerine en uygun fiyatları sunmak adına faaliyetlerini yürütmektedir. Nakliye ve lojistik faaliyetlerini sürdürdüğü Gürcistan ülkesine uygun nakliye avantajları sağlamaktadır. Gürcistan nakliye fiyatları konusunda yükün cinsi, boyutları (en, boy ve yükseklik), ağırlığı, hacmi ve diğer özel koşullar etkili unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu unsurlar arasında en önemlisi de yükün hacmi olmaktadır. Yükün hacmi metreküp hesaplaması ile belirlenerek nakliye fiyatı oluşturulmaktadır. Bununla birlikte yükün taşınacağı mesafe de etkili unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Nakliyesi gerçekleşecek yüklere ilişkin gerekli bilgiler temin edilerek nakliye fiyatı teklifinde bulunulmaktadır. Gerekli bilgiler müşterilerden temin edildikten sonra, firma bünyesinde yer alan profesyonel ekip tarafından gerekli hesaplamalar titizlikle gerçekleştirilerek, belirlenen fiyat müşterilere sunulmaktadır.

 

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi