Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Eskişehir'de belediye çalışanları Cumhuriyet Kupası’nda buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlenen “2026 Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası”, heyecan dolu karşılaşmaların ardından görkemli bir finalle sona erdi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi çalışanlarından oluşan 10 takımın mücadele ettiği turnuvada, şampiyonluk kupasını Odunpazarı Başkanlık takımı kaldırdı.ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvanın karşılaşmaları, ESKİ Futbol Sahası’nda oynandı. Cumhuriyet coşkusunu sporun birleştirici gücüyle buluşturan organizasyonda belediye çalışanları hem kıyasıya mücadele etti hem de dostluk ve dayanışma örneği sergiledi. ŞAMPİYON PENALTILARLA BELİRLENDİ Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın finalinde Odunpazarı Başkanlık ile Odunpazarı Park Bahçeler takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlanan mücadelede şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Odunpazarı Başkanlık takımı, 2026 Cumhuriyet Kupası’nın şampiyonu oldu. Turnuvayı Odunpazarı Park Bahçeler takımı ikinci sırada tamamlarken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler takımı ise üçüncülüğü elde etti. DERECEYE GİRENLERE KUPA VE PLAKETLERİ VERİLDİ Turnuvanın sonunda düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri takdim edildi. Şampiyon Odunpazarı Başkanlık takımının kupasını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Haydar Çelik, ikinci olan Odunpazarı Park Bahçeler takımının kupasını Odunpazarı Belediyesi Başkan Vekili Nihat Çuhadar, üçüncü olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler takımının kupasını ise ESKİ Genel Müdürü Niyazi Solak verdi. Turnuvada gol kralı olan Metin Gültekin’e plaketini Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burhan Değirmencioğlu takdim etti. Turnuvanın en az gol yiyen kalecisi Veysel Demiral’a ödülünü ESKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ercan Yıldız verdi. Turnuvada görev yapan hakemlere ise çiçek ve plaketleri Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Tezcan Al tarafından sunuldu. Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu sahalara taşıyan turnuva, belediye çalışanlarını sporun ortak paydasında buluştururken dostluk, kardeşlik ve takım ruhunun ön plana çıktığı unutulmaz anlarla tamamlandı.

Eskişehir'de belediye çalışanları Cumhuriyet Kupası’nda buluştu
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlenen “2026 Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası”, heyecan dolu karşılaşmaların ardından görkemli bir finalle sona erdi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi çalışanlarından oluşan 10 takımın mücadele ettiği turnuvada, şampiyonluk kupasını Odunpazarı Başkanlık takımı kaldırdı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvanın karşılaşmaları, ESKİ Futbol Sahası’nda oynandı. Cumhuriyet coşkusunu sporun birleştirici gücüyle buluşturan organizasyonda belediye çalışanları hem kıyasıya mücadele etti hem de dostluk ve dayanışma örneği sergiledi.

ŞAMPİYON PENALTILARLA BELİRLENDİ

Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın finalinde Odunpazarı Başkanlık ile Odunpazarı Park Bahçeler takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlanan mücadelede şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Odunpazarı Başkanlık takımı, 2026 Cumhuriyet Kupası’nın şampiyonu oldu.

Turnuvayı Odunpazarı Park Bahçeler takımı ikinci sırada tamamlarken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler takımı ise üçüncülüğü elde etti.

DERECEYE GİRENLERE KUPA VE PLAKETLERİ VERİLDİ

Turnuvanın sonunda düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri takdim edildi. Şampiyon Odunpazarı Başkanlık takımının kupasını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Haydar Çelik, ikinci olan Odunpazarı Park Bahçeler takımının kupasını Odunpazarı Belediyesi Başkan Vekili Nihat Çuhadar, üçüncü olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler takımının kupasını ise ESKİ Genel Müdürü Niyazi Solak verdi.

Turnuvada gol kralı olan Metin Gültekin’e plaketini Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burhan Değirmencioğlu takdim etti. Turnuvanın en az gol yiyen kalecisi Veysel Demiral’a ödülünü ESKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ercan Yıldız verdi.

Turnuvada görev yapan hakemlere ise çiçek ve plaketleri Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Tezcan Al tarafından sunuldu.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu sahalara taşıyan turnuva, belediye çalışanlarını sporun ortak paydasında buluştururken dostluk, kardeşlik ve takım ruhunun ön plana çıktığı unutulmaz anlarla tamamlandı.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet