Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2027 bütçesi mesajı: Üretim gücümüzü artıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2027 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi’nin TBMM’ye sunulduğunu belirterek, bütçenin toplumsal refah ve sosyal adalet odaklı hazırlandığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin üretim gücünü artırmayı ve ekonomiyi dış şoklara karşı daha dayanıklı hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2027 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bütçe teklifinin geçen hafta Gazi Meclis’in takdirine sunulduğunu hatırlatan Erdoğan, hazırlanan bütçenin temelinde toplumsal refah ve sosyal adaletin bulunduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, “2027 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Teklifimizi geçen hafta Gazi Meclisimizin takdirine sunduk. Toplumsal refahı ve sosyal adaleti merkeze alarak hazırladığımız bütçemizle ülkemizin üretim gücünü artıracak, ekonomimizi dış şoklara karşı daha dayanıklı hâle getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2027 bütçesi mesajı: Üretim gücümüzü artıracağız
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2027 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi’nin TBMM’ye sunulduğunu belirterek, bütçenin toplumsal refah ve sosyal adalet odaklı hazırlandığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin üretim gücünü artırmayı ve ekonomiyi dış şoklara karşı daha dayanıklı hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2027 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bütçe teklifinin geçen hafta Gazi Meclis’in takdirine sunulduğunu hatırlatan Erdoğan, hazırlanan bütçenin temelinde toplumsal refah ve sosyal adaletin bulunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, “2027 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Teklifimizi geçen hafta Gazi Meclisimizin takdirine sunduk. Toplumsal refahı ve sosyal adaleti merkeze alarak hazırladığımız bütçemizle ülkemizin üretim gücünü artıracak, ekonomimizi dış şoklara karşı daha dayanıklı hâle getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet