Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 16:41
Advert

Demirağ: “Ekrem İmamoğlu Yalnız Değildir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, “ İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu yalnız değildir. Demokrasinin, halkın iradesinin yanındayız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-12-2022 13:36
Demirağ: “Ekrem İmamoğlu Yalnız Değildir”

İmam Gezici/

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın karar duruşması bugün görüldü. Mahkemeye 16.00'a kadar ara veren mahkeme heyeti, yeniden toplandıktan sonra duruşmayı başlattı. Karar için 30 dakika daha ara veren mahkeme heyeti, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.
“Yargıladığınız 16 Milyon İstanbullunun İradesidir”
Karar sonrası açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, “saraydan gelen emir sonrası verilen karar bir kez daha adaletin, hukukun nasıl katledildiğini bugün bizlere göstermiştir. Seçim ile alamadıklarını, İki kez halkın güçlü iradesi ile seçilen İmamoğlu’ndan almaya çalışan AKP hükümeti, saray talimatları ile İmamoğlu’nu yok sayamazlar. Adalet yerini bulacaktır. Halk özgür iradesi ile seçtiği İmamoğlu’nu yalnız bırakmamıştır. Hukuk katledilmiş, bir kişinin eline verilmiş olan hukuk üstünlüğünü yitirmiştir. Bizlerde İmamoğlu’nu asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi