Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

Bozyazı'da Ormana ait malları izinsiniz alanlar suç üstü yakalandı

Bozyazı ilçesinde ormana ait malları izinsiz şekilde alan şahsılar suç üstü yakalandı.

Bozyazı'da Ormana ait malları izinsiniz alanlar suç üstü yakalandı
Paylaş:

NUH AKKUŞ
Alınan bilgiye göre, Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak devriye sırasında, bir süredir takibi yapılan ve istiflerden usulsüz şekilde orman emvali aldığı tespit edilen şahıslar, Tekmen Orman İşletme Şefliği sınırları içerisindeki Sarıağaç mevkiinde yakaladı. Şahısların kullandığı araçta, üretim sahalarından usulsüz olarak alındığı tespit edilen orman emvali ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısının talimatıyla araç ve ele geçirilen orman ürünleri Aksaz Orman Deposuna çekilerek muhafaza altına alındı. Yakalanan 2 şahıs hakkında ise adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sporbüs ile 26 bin çocuk sporla buluştu

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet