Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ANAMUR

Başkan Gümüş, Anamur’da Afetten Zarar Gören Tüm Üreticilerimize Geçmiş Olsun”

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Anamur’da yaşanan hortumun ardından soluğu vatandaşların yanında aldı.

Başkan Gümüş, Anamur’da Afetten Zarar Gören Tüm Üreticilerimize Geçmiş Olsun”
Paylaş:

Havva Ulu

Başkan Gümüş, “Afetten Zarar Gören Tüm Üreticilerimize Geçmiş Olsun.

Cumartesi günü İlçemizde yaşanan hortum afetinden dolayı üreticilerimiz ciddi manada zarar görmüştür. Zarar gören üreticilerimize Anamur-Bozyazı Ziraat Odası olarak geçmiş olsun diyoruz. Şu anda İlçe Tarım Müdürlüğümüz Zarar Tesbit çalışmalarına başlamıştır. Tarsim Eksperleri de çalışmalarına başladı. Hasarın zararı oldukça büyük olduğu görünüyor yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bakanlıklarımız güçlü Devletimiz yaraları en kısa sürede tedavi edeceğine inancımız tam.

Tüm Zarar gören üreticilerimize tekrar geçmiş olsun diyoruz.”

 

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ANAMUR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet