Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:13
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devletimiz Hortum Felaketinden zarar gören Anamurlu vatandaşlarımızın yanındadır"

Erdoğan, bu sabah yaşanan hortum felaketi sebebiyle Anamurlulara geçmiş olsun dileklerini iletti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2023 08:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan:

NUH AKKUŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir varlık seçimi olduğunu belirterek, "Bu seçimde teröristlere ülkeyi bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa, bizim de milletimiz var" dedi.
14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti Mersin İl Başkanlığınca Millet Bahçesi yanındaki alanda düzenlenen mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte kalabalığı selamladı. Miting alanında seslendirilen Cengiz Kurtoğlu'nun 'Duyanlara duymayanlara' şarkısına eşlik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta inşallah bu sevdamızı tavan yaptıracağız" ifadelerini kullanarak, meydanda toplanan kalabalığa, "Hazır mıyız buna? 14 Mayıs'ta sandıkları patlatıyor muyuz?" diye sordu.

"Muz seraları zarar gören vatandaşlarımız müsterih olsun"
Konuşmasına, "Bu ne ihtişam? Bu ne güzellik? Elhamdülillah. Hamdolsun. Demek ki sevdalar karşılıksız olmuyor. Biz seviyoruz, Mersin de bizi seviyor" sözleriyle başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaralanan vatandaşlarıma Allah'tan şifalar diliyorum. Muz seraları zarar gören vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletimiz her zaman olduğu gibi onların da yanındadır. Yanında olacaktır. Hasar tespitinin ardından kendilerine gerekli destek verilecektir. Bir yılı aşkın hemhal olamadığımız Mersin'i gerçekten özlemişiz. Hele hele bu alanı çok özlemişiz. Bu alana çok geldik. Ve bu alanda açılışlarımız, mitinglerimiz çok oldu. Başını Toroslara yaslayan, ayağını Akdeniz'e uzatan Mersin'i sevmemek, Mersin'i özlememek mümkün mü?" şeklinde konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi