Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:13
Advert

Yılmaz, Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi

Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kurslara katılan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 31-12-2023 07:15
Yılmaz, Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi

AKDENİZ POSTASI

Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kurslara katılan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Yılmaz, gençlerden hedeflerine ulaşmaları için azimle çalışmalarını isteyerek, “Girdiğiniz deneme sınavlarından iyi dereceler aldığınızı duyuyoruz. Sizlere böyle bir imkanı sağladığımız için mutluluk duyuyoruz. Motive olmanız ve çok çalışmanız lazım. Eksiklerinizi tamamlayarak ilerleyeceksiniz. İnşallah bu sene sizlerden beklentimiz yüksek” dedi.

“Her zaman yanınızdayız gençler”
Kazanmak istedikleri bölümler ve kariyer hedefleriyle ilgili öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, üniversite tanıtım gezisi de düzenleyeceklerini belirterek, “En büyük yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır. Eğitimdir. Bence öğrencilik dünyanın en güzel mesleği. Sınava sayılı gün kaldı. Çalışarak geçirdiğiniz her saat, bundan sonraki hayatınızı doğrudan etkileyecek. Evinizde, ailenizde sizlerin güçlü olmanızı, başarılı olmanızı isteyen büyükleriniz var. Amaçları iyi bir üniversiteyi kazanmanızdır. Benim hayatımda da en önemli şey çocuklarıma iyi bir eğitim vermek, iyi bir hayat sağlayabilmektir. Toroslar Akademi Eğitim Merkezimiz ile de lise ve üniversiteye hazırlık maratonunda sizlerin ve ailelerinizin yanında olmaya çalışıyoruz. Kendi yaşıtlarınızla bu ortamda olmanız bir avantaj. Fırsatları iyi değerlendirin. Hepinizin ayrı ayrı başarılı olmanız, iyi bir bölüme yerleşmeniz en büyük temennimiz” diye konuştu.
Her yeni yılın, yeni bir başlangıç olduğuna da vurgu yapan Başkan Yılmaz, “2023 yılı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı. Önemli bir yıldı. Çeşitli yerlerde savaşlar var. Pandemi hafifledi derken 6 Şubat’ta deprem oldu. İnşallah 2024 yılının hepimize sağlık, mutluluk, başarı, huzur ve refah getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz, daha sonra gençlere hediye vererek yeni yıllarını kutladı. Öğrenciler de eğitimlerine yaptığı katkılarından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi