Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 07:12
Advert

Yılmaz , “Amacımız Yüksek Standartlarda Eğitim Vermek”

Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Mersin İl Başkanı Durmuş Yılmaz, Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü ve Eğitim Niteliklerinin Artırılması, Türkiye Buluşmaları kapsamında, Antalya’da katılımcılarla bir araya geldi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 11-11-2022 09:13
Yılmaz , “Amacımız Yüksek Standartlarda Eğitim Vermek”

Havva Ulu/

Antalya’da eğitim toplantısına katılan Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Mersin İl Başkanı Durmuş Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Yılmaz,  “Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu olarak; Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü ve Eğitim Niteliklerinin Artırılması, Türkiye Buluşmaları kapsamında, Türkiye’nin 81 ilinden gelen katılımcılarla Antalya’da beşinci kez bir araya geldik.

 

Rehabilitasyon Merkezlerimizde verilen eğitimin niteliklerini geliştirmek, çalışan personellerimizin özlük haklarını iyileştirmek ve sistemin sürdürülebilirliğini sağlamak, engelli yavrularımıza, ailelerimize ve çalışanlarımıza karşı sorumluluğumuzdur.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri olarak şu anda,

3150 kurum, 525 bin öğrenci ve 52 bin çalışanımızla biz büyük bir aileyiz! Bugüne kadar da 960 bin engelli bireye eğitim vererek onları topluma kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Öğrencilerimize daha yüksek standartlarda eğitim verebilmek, bu amaçla merkezlerimizin kurumsal altyapısını yapısını güçlendirmek öncelikli amaçlarımız arasındadır. Emeği Geçen Herkesten Allah Razı Olsun. Allah birliğimizi bozmasın.” İfadelerine yer verdi.

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi