Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 18:28
Advert

Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi tiyatro oyunu

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından 31 mahallede düzenlenen 'Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi' oyunu, 30 bin seyirciyle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-08-2023 08:29
Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi tiyatro oyunu

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından 31 mahallede düzenlenen 'Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi' oyunu, 30 bin seyirciyle buluştu.
Birbirinden değerli oyuncuların ve Bizimkiler, Akasya Durağı, İkinci Bahar gibi birçok dizi, film ve tiyatroda oynayan oyuncu Cezmi Baskın’ın yer aldığı" Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi" oyunu yaklaşık 1 ay boyunca çeşitli merkez ve kırsal mahallelerde sahnelendi. Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzikli güldürü şeklinde bolca eğlencenin olduğu oyun, sıcak yaz günlerine rağmen Tarsus halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Cezmi Baskın, Seval Tufan, Deniz Oral, Hacı Ali Konuk, Koray Ergun ve Murat Demirbaş sahne aldı.
Son oyunun sahnelendiği Şehitler Tepesi’nin Mahalle Muhtarı Ruhi Güngör, "Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi adlı tiyatro oyununun son günü mahallemizde gerçekleşti. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın bize bu imkânı vermesi ile mahallemiz adeta renklendi. Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.
Her sene bu tarz etkinliklerin düzenlenmesini isteyen bir vatandaş ise "Tarsus Belediyesinin kültür ve sanatı mahallelere taşıması harika bir fikir. Bu tiyatro oyunları sayesinde hem komşularımızla bir araya gelme fırsatı bulduk hem de güzel bir eğlenceye katıldık. Başkan Bozdoğan'a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Tiyatro günlerini duyduğumda çok heyecanlandım çünkü tiyatro sevgilisiyim. Bu etkinlikler sayesinde kültürel bir deneyim yaşama şansı bulduk. Umarım gelecek yıllarda daha fazla tiyatro etkinliği görürüz" şeklinde konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi