Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:59
Advert

Bozyazı’da okullar eğitim öğretime hazır

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulları gezerek incelemelerde bulundu.

BOZYAZI
Giriş Tarihi : 30-08-2023 08:32
Bozyazı’da okullar eğitim öğretime hazır

AKDENİZ POSTASI
Kaymakam Topsakaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik, 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi okulları tek tek gezerek yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Okulların eğitim ve öğretime hazır olduğunu gören Kaymakam Topsakaloğlu, okul idarecilerinden bilgiler alarak başarılar diledi.
Eğitim ve öğretim çıtasının Bozyazı’da her yıl yükseldiğini ve bu yıl il genelinde Liselere Geçiş Sınavı’nda birinci olmalarının mutluluk verici olduğuna vurgu yapan Topsakaloğlu, “İl genelinde geleceğimiz olan çocuklarımızın başarılı olması bizleri mutlu etmiştir. İnanıyorum ki gelecekte daha da başarılı olacağız. Çocuklarımızın başarılarını ödüllendirdik. Bundan sonra da ödüllendirmeye devam edeceğiz. Başarılı olan her çocuğumuzu ödüllendireceğiz. Çocuklarımızın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin öncelikle çok daha güvenli ve modern ortamlarda eğitim görmeleri adına tüm imkanların seferber edildiğini kaydeden Topsakaloğlu, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Çünkü bugünün çocukları, gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak olan bireylerdir. Bu nedenle temelde vereceğimiz eğitim ve öğretim çok önemlidir. Her konuda en iyi şekilde geleceğimiz olan çocuklarımızı donatmalıyız. Bu nedenle eğitim ve öğretim görecekleri ortamlar da çok önemli. Okullarımızı ziyaret ederek yürütülen hazırlıkları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi içinde gerekli talimatları veriyoruz. Yaptığımız incelemelerde ilçe genelinde okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu gördük” diye konuştu.
 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi