Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
EĞİTİM

Yerel Yönetimlerde Spor Paneli gerçekleştirildi

Spor Bilimleri Fakültesi’nde 30. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Yerel Yönetimlerde Spor’ adlı panele Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen katıldı.

Yerel Yönetimlerde Spor Paneli gerçekleştirildi
Paylaş:

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in konuk olduğu panele Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aktop, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Güney Çetinkaya, Doç. Dr. Tuba Melekoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi’nin kuruluşunun 30. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yerel Yönetimlerde Spor Paneli’nin düzenlendiğini söyleyen Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aktop, panele katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti.

VATANDAŞLARA SPOR YAPMA İMKANI SAĞLIYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen Yerel yönetimler olarak halkın spora daha kolay ulaşmalarını sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Esen, gelen talepler doğrultusunda park vb. alanlarda vatandaşlara spor yapma imkanı sağladıklarını aktardı. Yaz ve kış spor okulları ile halka, yıl boyunca spor yapma imkanı sağladıklarını kaydeden Başkan Esen, bunun yanında belediye bünyesinde bulunan spor takımlarıyla da istihdam sağladıklarını dile getirdi.

Konyaaltı Belediyesi olarak spor alanında ihtiyaçlar doğrultusunda istihdam sağladıklarını ifade eden Başkan Esen, sporla ilgili daha çok teknik işlerinin olduğunu söyledi. Uyguladıkları projeler ile ilgili yeni istihdam alanı açtıklarını kaydeden Esen, “Yaz okulları branşlarımızla ilgili eğitmen, teknik ekip vb. konularda istihdam sağlıyoruz. Gelen talepler üzerine çeşitli faaliyetlerimiz oluyor. Örneğin parkta yoga, pilates gib. Yoga ve pilates hocası alıyoruz. Talepler artıkça bizim de daha fazla hoca alma durumumuz oluyor. Vatandaş talep ettikçe ihtiyaç doğuyor. Biz de o ihtiyaç doğrultusunda yeni alımlar yapıyoruz. 23 Nisan Parkı’nda kapalı bir spor salonu projemiz var. Bunun dışında Uncalı’da bir yüzme havuzu projemiz var. Tüm bunları da bir buçuk yıl içinde bitirmeyi planlıyoruz. Tabii bu projelerimiz sona erdiğinde de yeni personel ihtiyacı doğacak.” dedi. İlkini geçen yıl düzenledikleri Antalya Ultra Maratonunu bu yıl da düzenleyeceklerini belirten Esen, yine yoğun bir katılım ile maratonu gerçekleştireceklerini söyledi.

Panel Dekan Aktop’un Başkan Esen’e teşekkür plaketi takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet