Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 23:55
Advert

Yenişehir'de 5 bin metrekarelik bisiklet eğitim parkı tamamlandı

Mersin'de Vali Hüseyin Aksoy Caddesi üzerinde bulunan Fuat Morel Mahallesi'ndeki Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı, Yenişehir Belediyesi ekiplerince tamamlandı.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 12-08-2023 06:10
Yenişehir'de 5 bin metrekarelik bisiklet eğitim parkı tamamlandı

AKDENİZ POSTASI

5 bin metrekarelik alandan oluşan bisiklet eğitim parkı ile Yenişehir'deki yeşil alan sayısı artırılırken, bisiklet sporunun yaygınlaşmasına da katkı sağlanması amaçlanıyor.
Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı'nın kente hayırlı olmasını dileyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir'imizi yeşil alanları ve spor olanaklarıyla daha da zenginleştiriyoruz. Bu parkımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilecekleri özel bir alan olacak. Ve bisiklet tutkunlarının da uğrak noktası haline gelecek. Yeşil alanların artması, şehrimizin yaşam kalitesini yükseltirken aynı zamanda sağlığımıza da katkı sağlıyor. Hep birlikte daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel park için emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kentimize hayırlı olsun” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi