Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ÇEVRE

Yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi’nde bir iş yerinin bahçesinde yaralı halde bulunan leylek, zabıta ekiplerince koruma altına alınarak tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi.

Yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı
Paylaş:

AKDENİZ POSATSI
Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kazanlı Mahallesi’nde bir iş yerinin bahçesinde yaralı bir leyleğin bulunduğunu gören vatandaşlar, durumu Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralı leyleği bulunduğu yerden güvenli şekilde alarak Zabıta Müdürlüğü merkezine götürdü.
Burada ekipler tarafından genel durumu kontrol edilen leyleğin beslenmesi sağlandı. Hayvanın tedavi ve rehabilitasyon sürecinin uzman ekipler tarafından yürütülmesi amacıyla Mersin Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Yapılan koordinasyonun ardından yaralı leylek, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin başlatılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi.
Leyleğin, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından uzmanların yapacağı değerlendirmeye göre yeniden doğal yaşam alanına bırakılacağı bildirildi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Gece bekçisi inşaatta ölü bulundu

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet