Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 23:52
Advert

Veteriner kliniği önündeki cinayet

Mersin'de veteriner kliniğinde çalışan köpek eğitmeni, alacak-verecek meselesinden tartıştığı köpek sahibi müşterisini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 03-11-2023 08:25
Veteriner kliniği önündeki cinayet

Mersin'de veteriner kliniğinde çalışan köpek eğitmeni, alacak-verecek meselesinden tartıştığı köpek sahibi müşterisini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Çıkan arbede ve vurulma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gün merkez Yenişehir ilçesindeki bir veteriner kliniğine giden Mehmet Bozdoğan (35), klinikte köpek eğitmeni olarak çalışan G.Ö. ile tartıştı. Köpek muayenesine ilişkin alacak verecek meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan köpek eğitmeni G.Ö., müşterisi Mehmet Bozdoğan'ı pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı.
Zanlı olaydan sonra kaçarken, Bozdoğan tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen dün gece hayatını kaybetti.
Şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Vurulma anı kamerada
Öte yandan, Mehmet Bozdoğan'ın silahla vurulma anı, bölgedeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, klinik önünde yaşanan arbede, ardından duyulan silah sesleri ve sonrasında vurulan Mehmet Bozdoğan'ın yaralı halde aracın önüne geldiği anlar yer aldı.

KAYNAK:İHA

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi