Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ÇEVRE

Vali Şahin: "Seralar ciddi hasar gördü, bir kişi yaralandı"

Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Kumköy ve Kundu mahallelerini ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, aşırı yağış, fırtına ve hortum nedeniyle seralarda ciddi hasarlar meydana geldiğini ve bir vatandaşın konteyner devrilmesi sonucu yaralandığını açıkladı.

Vali Şahin: "Seralar ciddi hasar gördü, bir kişi yaralandı"
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Aksu ilçesine bağlı Kumköy ve Kundu mahallelerini ziyaret eden Vali Şahin, incelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, "Antalya son günlerde ciddi miktarda yağış aldı. Özellikle Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri su baskınları ve taşkınlar yaşadık. Dün akşam ise çok şiddetli bir rüzgarla birlikte, deniz istikametinden gelen hortumlar ilçelerimizi etkiledi. Kaş’ta bazı evlerin çatıları uçtu, Demre ve Kumluca’daki seralarda çok ciddi hasar meydana geldi. Ayrıca Manavgat’ta bir konteynerin devrilmesi sonucu bir vatandaşımız yaralandı. Ekiplerimiz sahada, meydana gelen zarar ve hasarların tamamını tek tek tespit ediyor, yaraları sarmak için harekete geçiyoruz" dedi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet