Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 18:12
Advert

Vali Pehlivan, incelemelerde bulundu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Üniversitesi'ne bağlı Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MERSİN
Giriş Tarihi : 01-12-2023 08:57
Vali Pehlivan,  incelemelerde bulundu

AKDENİZ POSTASI
Vali Pehlivan, 2021-2022 döneminde ilk öğrencileri ile eğitim-öğretim hayatına başlayan ve makine, mekatronik, kimya, gıda, elektronik teknolojisi, iklimlendirme ve soğutma olmak üzere 6 bölümde 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde 561 öğrenciye eğitim veren Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Topaklı’dan bilgiler aldı, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Pehlivan temasları sırasında, Tarsus Üniversitesi bünyesinde Çukurova Kalkınma Ajansı desteği ile oluşturulan İstihdam Fabrikası Projesi çerçevesinde boya ve kaynak simülatörleriyle donatılan virtual reality (VR) sanal gözlük laboratuvarlarında Dr. Öğretim Görevlisi Sinan Köse’den de bilgi aldı. Vali Pehlivan ayrıca, öğrencilerin edindikleri bilgi ve tecrübeleri deneyimleyebilecekleri 457 metrekarelik uygulama atölyeleri ile sanal laboratuvarlarda incelemelerde bulundu.
Pehlivan’a temasları sırasında, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli de eşlik etti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi