Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 03:37
Advert

Vali Pehlivan Anamur’u Ziyaret Etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Anamur’u ziyaret etti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 15-10-2023 06:38
Vali Pehlivan Anamur’u Ziyaret Etti

HAVVA ULU

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan beraberinde Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Anamur’da incelemede bulundular.

İlk olarak yapımı devam eden Akdeniz Sahil yolu Demirören mahallesinde yol şantiyesini ziyaret ederek, KGM 5. Bölge Müdürü İlhan AYTEKİN tarafından yol inşaatı hakkında sunum yapıldı. Vali PEHLİVAN, Demirören – Anıtlı arasını kapsayan Akdeniz Sahil yolunu yerinde inceledi.

Akdeniz Sahil yolu Demirören Anıtlı arasında T1 tüneli önünde basın açıklaması yapan Vali PEHLİVAN, Akdeniz Sahil Yolunun sadece ilimizin ve bölgemizin değil Tüm ülkemiz için önemli ve en büyük projelerinden birisi olduğunu söyleyerek proje hakkında bilgiler verdi.

Tünel inşaatındaki ziyaretinin ardından Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, Ören Mahallesinde yapımı tamamlanan Sefa Mert spor tesisi ve Anamur Özel Eğitim uygulama okulunu ziyaret ederek özel öğrencilere hediyeler verdi, onlarla bir süre sohbet etti.

Vali PEHLİVAN, Kamu kurum kuruluş temsilcileri, oda başkanları, Sektör temsilcileri, iş adamları ve Muhtarlar ile Öğretmen evinde huzur ve değerlendirme toplantısı yapan, Vali Ali Hamza Pehlivan daha sonra yapımı tamamlanan Anamur İskelesi ve çevresinde incelemede bulundu. Akabinde Anamur Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğretmenlerle ve okul müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Vali PEHLİVAN, bu yıl hizmete açılan Dr. Devlet Bahçeli Parkının 2’nci etabını gezerek incelemede bulundu. Ardından Yapımı devam eden kaymakamlık binasını inceleyerek ziyaretini sonlandırdı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi