Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 21:03
Advert

Ünlüselek, ‘Mersin turizmi değerlendirildi’

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Turizm Otel İşletmecileri Derneği (MERTİD) üyelerinin toplantısında bir araya geldi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 24-01-2023 08:40
Ünlüselek, ‘Mersin turizmi değerlendirildi’

Havva Ulu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Turizm İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İzol ve dernek yönetimi tarafından düzenlenen toplantıda, Mersin turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Turizm gelişmesi ve çeşitlenmesi konularında atılan adımlar hakkında bilgiler paylaşan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin'in tanıtımı amacıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından kentimizin yurt dışı turizm hedef kitlesi için "Go_Mersin" sosyal medya hesabı ile yurt içi turizm hedef kitlesi için "GezsenMersin" sosyal medya hesaplarımız açıldı. Herkesi bu sayfayı takip etmeye davet ediyorum" dedi.

Sektörün sorunlarının ve beklentilerinin de ele alındığı programda, Mersin'de turizm potansiyelini artırmak amacıyla sahip olduğu değerlerin, tarihi, doğal ve kültürel varlıklarının daha etkin bir şekilde tanıtımının yapılması yönünde görüş ve öneriler dile getirildi, değerlendirmeler yapıldı.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Uzay Ünlüselek de, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'a teşekkür ederek, toplantının verimli geçtiğini bildirdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi