Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:46
Advert

Tuna: Sağlığın, huzurun ve bereketin hâkim olduğu yeni yıl diliyorum

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası (ANTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna,  Odamızın Kıymetli Üyeleri ve Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2023 yılının Anamur ve Bozyazı ilçelerimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 29-12-2022 11:34
Tuna: Sağlığın, huzurun ve bereketin hâkim olduğu yeni yıl diliyorum

HAVVA ULU/

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna,2022 yılını geride bırakıp 2023 yılına girerken mesaj yayınladı.

Mehmet Tuna mesajında;

“Odamız yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecektir.

2023 yılında da Anamur ve Bozyazı ilçelimizin ekonomisine katkı sağlamak için Anamur Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.

Yeni Yılın başta tüm üyelerimiz ve Anamur ve Bozyazı’lıhemşehrilerimiz olmak üzere tüm dünyada sağlığın, huzurun, bereketin ve mutluluğun hâkim olduğu, insanların geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi