Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 17:23
Advert

Tuna: Anamur İskelesinin Faaliyete Geçmesi Bölgemize Katma Değer Sağlayacak

Mersin Valisi Hamza Pehlivan, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orhun Yıldız, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Çetinkaya ve Yücelen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Yücelen’i makamında kabul etti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 08-01-2024 08:40
Tuna: Anamur İskelesinin Faaliyete Geçmesi Bölgemize Katma Değer Sağlayacak

HAVVA ULU

Mersin Valisi Pehlivan’a, 2020’de alt yapısı tamamlanarak kesin kabulü yapılan Anamur İskelesiyle ilgili rapor sunularak, bir an önce açılması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.

Anamur İskelesininfaaliyete geçmesiyle birlikte, Anamur´un artık sadece tarımda değil turizmde de söz sahibi olan bir ilçe haline geleceğini kaydeden Ticaret veSanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, İskelenin aktif hale gelmesiyle birlikte, Anamur ve Bozyazı ilçelerinin yanısıra,  Aydıncık, Silifke, Gülnar, Mut, Gazipaşa ve Ermenek´in de kalkınmasına büyük katkıda bulunacağını söyledi.

ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuna,” Anamur İskelesi, özellikle Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinin dışarıya açılmasında önem arz ediyor. Ticari açısından da önemi artacak. İskelesinin aktif hale gelmesiyle yavru vatan KKTC ile ticari ilişkilerimizi daha da güçleneceğine inanıyorum.

Yapımı tamamlanan ve henüz faaliyete geçmemiş İskelemizin aktif hale getirilmesi ve ilçemize değer katmasını sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmalarda, bizlere her aşamada destek olan ve yardımlarını eksik etmeyen Mersin Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan’a ve İlçe Kaymakamı Sayın Bilal Bozdemir’e teşekkür ederiz.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak amacımız milli servet olarak baktığımız İskelemizin bir an önce aktif hale gelmesi ”diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi