Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 18:12
Advert

 Ali İlhan Ayhan,  STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan A.Adayı  Ali İlhan Ayhan, seçim çalışması  programı kapsamında ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik tanıtım ve adaylığı konusunda bilgilendirme ziyaretlerine devam etti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 08-01-2024 08:41
 Ali İlhan Ayhan,  STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

HAVVA ULU

Eğitim iş, Eğitim Sen, Sol Parti, SES (Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası) Emekli Sen,MERÇED(Mersin Çevre ve Doğa Derneği)  ve  Anamur Turizm Kültür Derneğini   ziyaret eden  CHP  Belediye  Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan, neden aday olduğunu, aday  adaylığı sürecini, ülkenin genel siyasette geldiği nokta ve Anamur  özelinde bilgi paylaşımında bulundu.
CHP Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan, “Esnafı, çiftçisi,  turizmcisi, ilçenin sivil toplum kuruluşları, hatta en fazla önemsediğimiz kent konseyi gibi oluşumlarla ilçemizin sorunlarına çözüm üretilebilir,  birçok siyasetçinin kullandığı ‘Yaşanabilir Bir Anamur ancak bu tür birliktelikle geleceğe hazırlanabileceğini kaydederek,” Parti büyüklerimizin takdirleri ile Adaylığımın netleşmesiyle birlikte tüm projelerimizi, yönetim anlayışımızı, vizyonumuz vatandaşa en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. Hatta bu konuda çok iddialıyız. Öyle projelerimiz kağıt üzerinde bir vaat olarak kalmayacak. Nasıl yapacağımızı, kaynağını, kimlerle ve nasıl bir ekip çalışmasıyla projelerimizi vatandaşın hizmetine dönüştüreceğimizi anlatacağız” diyerek, ortak çalışma, birlikte yönetme adına hem söz verdi, hem de bunu başarmak için destek istedi.
Gerçekleşen ziyaretler karşılıklı görüş alışverişlerin sonrasında günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi