HAVVA ULU

Ziyarette, TSKGV’nin başlattığı “Senede Bir Gün” kampanyası hakkında bilgi verildi ve kampanyanın Anamur’da uygulanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda hazır bulunan Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan POÇULU’nun da desteğiyle kampanyanın ilçede hayata geçirilmesine karar verildi.

Vakfın Anamur’da daha aktif tanıtılması, halkın bilgilendirilmesi ve bağışların artırılması amacıyla çeşitli etkinlikler yapılması planlandı.

TSKGV Hakkında;

TSK Güçlendirme Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin savunma gücünü artırmak amacıyla kurulmuş; ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN gibi stratejik savunma kuruluşlarını bünyesinde barındıran önemli bir kuruluştur. Vakıf, halkın gönüllü bağışlarıyla Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayiine katkı sağlamaktadır.

TSKGV’nin “Senede Bir Gün” kampanyası kapsamında, tüm esnaflarımız yılda bir kez bağış yaparak bu anlamlı çabaya destek olabilir. Her katkı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücüne güç katmaktadır.