Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:16
Advert

Trafik kazası : 1 ölü, 2 yaralı

Mersin'de son günlerde meydana gelen bir çok kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 26-01-2024 09:08
Trafik kazası : 1 ölü, 2 yaralı

AKDENİZ POSTASI

Mersin'de son günlerde meydana gelen bir çok kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazalarda 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.
Güvenlik tedbiri nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Mersin'de de hemen her noktadaki işyerleri başta olmak üzere evlere bile kurulmaya başlanan kameralar bir çok kazayı da saniye saniye kaydediyor. Mersin'de son 10 gün içerisinde farklı noktalardaki güvenlik kameraları bir çok kaza anını saniye saniye kaydetti.
Güvenlik kameralarına yansıyan kazalardan biri Erdemli ilçesi Türbe Mahallesinde yaşandı. Çevre yolundan dönmeye çalışan hafif ticari araca hızla gelen motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Merkez Akdeniz ilçesinde yaşanan bir kazada ise yayaya arkadan gelen bir otomobil çarparak ağır yaraladı.
Bir başka kaza ise Toroslar ilçesinde yaşandı. Sürücü Eyüp Çığlı, idaresindeki motosiklette dengesini kaybederek minibüsle çarpıştı. Çığlı, kazada hayatını kaybetti. O anlarda güvenlik kamerasına yansıdı.
Diğer iki ayrı kazadan birinde yoldan çıkan bir otomobil döne döne otoparka girdi, bir diğerinde ise hafif ticari araçla çarpışan otomobilin görüntüleri yer aldı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi