Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:57
Advert

Toroslar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3.750 Gram Esrar Ele Geçti!

Mersin'in Toroslar ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan bir şahsa yönelik operasyon düzenledi.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 01-03-2024 11:32
Toroslar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3.750 Gram Esrar Ele Geçti!

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan araştırmalar sonucunda bir şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Takibi yapılan şüpheli, Jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin ikametinde yapılan aramada, 3.750 gram kubar esrar, 10 gram metamfetamin, 1.590 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet cep telefonu, 2 adet tabanca ve 1.105 TL nakit para ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Operasyonla ilgili Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, uyuşturucu ticareti yapan bir şahıs yakalanmış, ikametinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve suç unsuru malzemeler ele geçirilmiştir. Uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Toroslar'da gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, uyuşturucu ile mücadelede Jandarma'nın kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Metin AkkuşMetin Akkuş

İmtiyaz Sahibi

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi