Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 00:39
Advert

Toroslar'da Roman çocukları toplu sünnet oldu

Mersin’in merkez Toroslar ilçe Belediyesinin, Toroslar Kaymakamlığı, Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği işbirliğinde düzenlediği Toroslar Roman Şenliği Sünnet Şöleni’nde, 27 Roman çocuk sünnet oldu.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-09-2023 06:44
Toroslar'da Roman çocukları toplu sünnet oldu

AKDENİZ POSTASI
Sünnet olan çocuklar ve aileleri, Alsancak Mahallesi’nde kendileri için hazırlanan alanda birbirinden eğlenceli etkinlikler ile doyasıya eğlendi. Gönüllerince eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da sünnet şöleninde Roman vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilendi, birlikte Roman havası oynadı. Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkan Talip Moğoltekin, sünnet şölenine sunduğu katkılarından dolayı Toroslar Kaymakamlığı’na ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek. 'Roman çocuklarımız, erkekliğe ilk adımı attılar. Bundan sonraki hayatlarında başarılar ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise şölende birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, "Sünnet, hem dinimizce hem de örfümüzce erkek çocuklarımızın, erkekliğe ilk adım atışıdır. Aileleri açısından da ilk mürüvvetini görmektir. 27 çocuğumuz sünnet oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Hepimiz, biriz ve beraberiz. Bir elin parmaklarıyız. Bir ve beraber olursak ancak güçlü oluruz. Birliğimiz daim olsun. Sünnet şöleninde emeği geçen Valimize, Kaymakamımıza ve Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneğimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sünnet olan çocuklara hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileyen Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet de "Yavrularımız, erkekliğe ilk adımı attılar. Bizler hep bir arada sizlerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz. Bu şenlik, Toroslarımıza hayırlı olsun. Yavrularımızın gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz daha sonra protokol üyeleri ve çocuklarla birlikte pasta keserek, sünnet şölenine renkli bir anı da bıraktı.
Sünnet şöleni, mahalli sanatçıların konserleri ve eğlenceli etkinliklerle sona erdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi