Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:09
Advert

Tarhan: "Halkımızın mutluluğu ve sağlığı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz"

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, bölge halkının sağlık hizmetlerine daha iyi erişimini sağlamak amacıyla ilçeye yeni bir 'Sağlık Ocağı’ kazandırılmasına yönelik çalışma başlattı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-02-2024 07:21
Tarhan:

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, bölge halkının sağlık hizmetlerine daha iyi erişimini sağlamak amacıyla ilçeye yeni bir 'Sağlık Ocağı’ kazandırılmasına yönelik çalışma başlattı.
Mezitli Belediyesi ile özel bir inşaat firması arasında, Viranşehir Mahallesi'nde bulunan 318 Ada/3 Parseldeki 2 bin 574 metrekarelik park alanı üzerine sağlık ocağı inşa edilmesine yönelik anlaşma sağlandı. Toplam oturumu 127 metrekare olan tek katlı yapının inşaat maliyetinin tamamını karşılayacak olan inşaat firması, yapılacak sağlık ocağı projesinin Mezitli Belediyesi tarafından onaylanması şartıyla söz konusu alanda inşaata başlayacak.
Protokol imzalandı
"Mezitli Belediyesi Saime Oktay Sağlık Ocağı" ismi verilecek olan sağlık ocağına yönelik protokol, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve inşaat şirketi sahibi Levent Oktay arasında imzalandı. Mezitli Belediyesi olarak görevlerinin dışında olmasına rağmen halkın yararına çalışmalara her zaman destek olduklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İlçemizde 10 yıllık süreçte sağlık hizmetlerinde önemli adımlar attık. Belediyemizin sorumluluğu olmamasına rağmen halkımızın sağlığı ve mutluluğu için özel bir inşaat firması ile protokol imzaladık. Bu iş birliği sayesinde inşaat şirketi, sağlık ocağının yapımı için gerekli çalışmalara başlamış olacak. Mezitli Belediyesi olarak, halkımızın mutluluğu ve sağlığı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sağlık ocağının Mezitli halkına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi