Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 06:38
Advert

Tarhan: "Akif' oyununa tüm Mersin halkını bekliyoruz"

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu, Türk edebiyatının önemli isimlerinden Mehmet Akif Ersoy'u anlatan "Akif" adlı oyunu sahnelemeye hazırlanıyor.

MERSİN
Giriş Tarihi : 27-12-2023 08:40
Tarhan:

AKDENİZ POSTASI
27 Aralık Çarşamba saat 20.00'de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyunun son provası gerçekleştirildi. Mersin’in sevilen tiyatrocularından Tamer Güven’in yazıp yönettiği oyunda birbirinden değerli 26 oyuncu son provada başarılı bir performans sergiledi. Mehmet Akif Ersoy'un çocukluktan ölümüne kadar olan yaşamını ve etkileyici mirasını anlatan oyun, bazen duygusal bazen de komik unsurlarla izleyicinin karşısına çıkacak.
Başkan Neşet Tarhan vatandaşları davet etti
Mezitli için kültür ve sanat etkinliklerinin büyük önem arz ettiğinin altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mehmet Akif Ersoy'un yaşamı ve eserlerinin bu özel oyunla sahnelenecek olması bizleri mutlu ediyor. Kültür merkezimizde sanatseverlerle buluşacak olan 'Akif' oyununa tüm Mersin halkını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Devlet Tiyatrosu eski Genel Müdürü Mustafa Kurt da programa izleyici olarak katılacak.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi