Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 13:09
Advert

"Şimdi Birlik Zamanı " İsimli Tiyatro Anamur ve Bozyazı İlçelerini Tanıtacak

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, "Şimdi Birlik Zamanı " İsimli Tiyatro Anamur ve Bozyazı İlçelerini Tanıtacak.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 20-05-2023 05:51

Havva Ulu

Başkan Gümüş, “Anamur-Bozyazı Ziraat odamız tarafından Halk eğitim müdürlüğümüzün katkılarıyla hazırlamış olduğumuz  " ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI " isimli Tiyatro gurubumuz 19-20-21 mayıs 2023 günleri Ankara Büyük Anadolu Otel'inde yapılacak olan Türkiye Ziraat Odaları Genel kurulumuzda oyunu sunmak  üzere bu gün  yola çıkmış bulunmaktadır.

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası olarak hazırlamış olduğumuz "ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI " isimli Tiyatromuzun Anamur ve Bozyazı ilçelerimizin tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Tiyatromuzun hazırlanışında bizlere görev veren Sayın Genel başkanımız Şemsi BAYRAKTAR'a , her zaman odamıza desteğini esirgemeyen Anamur ve Bozyazı  ilçe Kaymakamlarımıza, Oda Meclisimize, Yönetim kurulumuza, Halk eğitim Müdürlüğümüze, tiyatro oyunumuzun yazarına, tiyatro oyunumuzun yönetmenine ve en önemlisi gecesini gündüzüne katarak oyunu sahnede en güzel biçimde sunan değerli oyuncularımıza sonsuz teşekkür ediyor ve  başarılar diliyorum .”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi