Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
MERSİN

Şehit polis Sinan Çetinkaya dualarla anıldı

Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2022 yılında görevi başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Polis Memuru Sinan Çetinkaya'nın ailesini ziyaret etti.

Şehit polis Sinan Çetinkaya dualarla anıldı
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI

Gerçekleştirilen ziyarette şehit polis dualarla anılırken, ailesine devletin ve emniyet teşkilatının her zaman yanlarında olduğu mesajı verildi.
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2022 yılında görevini ifa ettiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu şehadete ulaşan Polis Memuru Sinan Çetinkaya'nın ailesiyle bir araya geldi. Şehidin emaneti olan ailesini evlerinde ziyaret eden Aktaş, aile fertleriyle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.
Ziyaret sırasında Şehit Polis Memuru Sinan Çetinkaya rahmet, minnet ve dualarla anılırken, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağı vurgulandı. Emniyet teşkilatının şehit ailelerini daima kendi ailesinin bir parçası olarak gördüğünü ifade eden Aktaş, devletin tüm imkanlarıyla şehit yakınlarının yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MERSİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet