Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 19:44
Advert

Samsung A12 Özellikleri

Samsung tutkunlarının sevdiği serilerden olan A12, birçok yönden istekleri karşılayacak donanımı sunuyor. Bunların başında ise 1 TB’a kadar yükseltilebilen hafızası geliyor. Yüksek depolama alanı sunan Samsung A12 telefonun bir diğer avantajı da Android 10.0 işletim sistemi versiyonuna sahip ve 8 çekirdekli işlemcisi olması. Multi Touch ve parmak izi okuyucu da modelin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 26-09-2022 14:18   Güncelleme : 30-09-2022 13:31
Samsung A12 Özellikleri

 

Fiyat açısından da kullanıcı dostu olan Samsung A12’nin ekran özellikleri de şu şekildedir:

· Ekran Boyutu: 6.5 İnç

· Çözünürlük: 720x1600 (HD+) Piksel

· Ekran Çözünürlüğü Standardı: HD+

· Piksel Yoğunluğu: 270 PPI

· Ekran Yenileme Hızı: 60 Hz

· Ekran Alanı:101.11 cm²

· Renk Sayısı:16 Milyon

· Ekran Özellikleri: Multi Touch, Çerçevesiz Tasarım, Damla Çentikli (Water-Drop Notch)

· Ekran / Gövde Oranı: 81.34 %

Bunların dışında mükemmel fotoğraflar çekmek istiyorsanız, tercihinizi bu seriden yana kullanabilirsiniz. 48 MP kamera çözünürlüğü ile en güzel anlarınızı profesyonel fotoğraf kalitesine yakın şekilde ölümsüzleştirebilirsiniz. 5 MP ikinci arka kamera ve 8 MP ön kamera çözünürlüğü sunan model, bu anlamda oldukça iyi iş çıkarıyor diyebiliriz. Diğer kamera özellikleri arasında; Yüz tanıma, zamanlayıcı, panorama, HDR, otomatik odaklama ve coğrafi konum ekleme gibi donanımlar yer almaktadır. Kırmızı, siyah, mavi ve beyaz renklerde gelen A12’nin boyutları ise 164x75.8x8.9’dur. Ve 205 gram ağırlığındadır.

En Popüler Samsung Modelleri

En popüler Samsung telefonları arasında öne çıkan modellerden biri; Samsung S21 Ultra’ dır. 12 GB RAM ve 5000 mAh batarya kapasitesinin yanında 6.8 inç büyük ekrana sahip model, oldukça mükemmel bir deneyim sunuyor. 108 MP çözünürlüğe sahip kamerası, muhteşem kalitede fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. 229 gram ağırlığı ve 8.9 mm inceliği ile şık tasarımı kolay kullanım ile buluşturuyor.

Ek:
y9kwXfvsb7mqdhz.jpg

Bunun dışında Samsung S21 Ultra modelinin öne çıkan teknik özelliklerini de şu şekilde sıralayabiliriz:

· Ekran Yansıtma

· Karanlık Mod (Dark Mode)

· Ekrana Çift Dokunarak Açma (KnockON)

· Kablosuz Şarj Sayesinde Başka Cihazları Şarj Edebilme

· Karanlık Mod (Dark Mode)

· S Pen

· Tek Elde Kullanım Modu

· Ultra Geniş Bant (UWB)

· Ultra High Quality Audio (UHQA)

· Yüz Tanımlama

Popüler Samsung telefonların bir diğeri de Samsung M31S modelidir. M serisinin en öne çıkan modellerinden olan M31S, 6.5 inç büyük bir ekrana sahip. 159.3x74.4x9.3 mm boyutları işle gelen telefon, 203 gr. ağırlığa sahip. Aynı zamanda göz alıcı Super AMOLED ekran ve 1080x2400 Piksel çözünürlük ile muhteşem bir deneyim sunuyor. Çizilmeye karşı dayanıklı tasarımı, 8 çekirdekli işlemci ve 64 MP çözünürlükte kamera ile birleşiyor. Bu da telefonu hem dayanıklı hem de büyük ekranı sayesinde dizi, film izlemek ve yüksek çözünürlüklü kamerası ile mükemmel fotoğraflar çekmek için vazgeçilmez yapıyor. Kamera yapay zekâ desteği, görüntü sabitleyici, slow motion video çekimi, time lapse video çekimi de modelin çekim özellikleri arasında öne çıkanlardan. 6000 mAh batarya kapasitesi, şarjı çabuk biten telefonlara mükemmel bir çözüm sunuyor.

Samsung M31S Özellikleri

Samsung M31S modeli, en çok tercih edilen Samsung telefonları arasında yer alıyor. İlgili telefonun yüksek kapasiteye sahip özellikleri ve beraberindeki şık – modern tasarımı, tercih edilebilir kılmaktadır. Ayrıca Android işletim sisteminin tüm avantajlarının yansıtıldığı modelde teknolojik anlamda birçok özellik bulunuyor. M31S modelinin öne çıkan özellikleri şu şekildedir;

· 6.5 inç’lik ekran boyutuyla bu anlamda oldukça yeterli özelliklere sahip olduğu görülüyor.

· Dâhili depolama alanı 128 GB değerindedir. Hafıza kartı ile maksimum 512 GB’a kadar destek sağlanabiliyor.

· RAM bellek değeri 6 GB olarak belirlenmiş.

· 6000 mAh batarya kapasitesiyle uzun ömürlü şarj yapısı mevcut.

· Aynı zamanda telefonda hızlı şarj özellikleri de bulunuyor.

· 2.3 GHz CPU frekansıyla oldukça hızlı bir yapısı bulunuyor.

· CPU çekirdek sayısı ise 8 olarak belirlenmiş.

· 0.756 W/kg SAR değeriyle muadillerine göre oldukça iyi durumda.

· Ekran gövde oranı ise %85.73 olarak belirlenmiş.

· 64 MP kamera çözünürlüğü bulunan telefonda harika fotoğraflar elde edebilmeniz mümkün.

· Ekran çözünürlüğü ise 1080 x 2400 piksel FHD+ özelliklere sahip.

· Parmak izi okuyucusu bulunan telefonda bu özellik aktif bir şekilde kullanılabiliyor.

Görüldüğü gibi ilgili cihaz, özellikle kamera anlamında harikalar yaratıyor diyebiliriz. Beraberinde işlemcinin 8 çekirdekli olması ve bu değerin işlemci frekansıyla uyumu, profesyonel işlerinizi rahatlıkla halledebilmenizi sağlıyor. Ayrıca 6000 mAh’lik pil kapasitesi de dikkatleri üzerine çeken özelliklerden birisi. İnternet kullanımının sağlandığı 22 saat boyunca şarjın gidebileceğini söyleyebiliriz. Yine aynı şekilde 125 saat müzik oynatma, 27 saat video oynatma, 51 saat konuşma süresi kapasitesine sahip. Böylelikle şarjın uzun süreler boyunca gidebileceğiniz söyleyebiliriz.

Samsung Telefon Modelleri Fiyatları

Samsung telefon modelleri incelendiğinde fiyatların değişiklik gösterdiğini görüyoruz. Bunun nedeni, her bir telefonun farklı özellikler sağlamasında yatıyor. Bu nedenle telefon tercihinde bulunmadan önce ilk olarak ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekmektedir. İhtiyaçlarınıza göre belirleyeceğiniz telefonun fiyatı da bu anlamda uygun bütçeli olacaktır. Çünkü Samsung, uygun fiyat politikasıyla hareket ederken aynı zamanda her bütçeye de hitap ediyor.

Samsung A12 fiyatları incelendiğinde muadillerine göre fiyatların iyi konumda olduğu görülebilir. Ancak yine de size en uygun telefona inceleyerek karar verebilirsiniz. Bu anlamda tasarım özellikleri, fiyat özellikleri ve teknolojik özellikler bakımından ilgili telefon modellerini detaylı bir şekilde incelemeniz gerekmektedir. Hemen her bütçeye hitap eden bu fiyatlar, mağazalar arasında da değişiklik gösterebilir. Bu nedenle kampanya ve indirim dönemlerini mutlaka takip ediniz. Bu sayede çok daha uygun bütçelere Samsung modeli bulabilmeniz mümkün olacaktır.

Samsung Telefon Alımında Nelere Dikkat Edilebilir?

Akıllı telefon tercihinde marka tercihinizi Samsung’tan yana kullanmışsanız, incelemeniz gereken birçok model yer alıyor. İlgili telefonların özellik bakımından incelenmesi sonucunda aralarında birçok fark bulabilmek mümkün. Yine de ilk olarak ihtiyaçlarınızı belirlemenizin önemi büyük. Tüm bu aşamalardan sonra Samsung telefon alımında dikkat edebileceğiniz unsurlar aşağıdaki gibidir;

· Fiyat, Samsung modelleri arasında değişkenlik gösteren ve dikkat edilmesi gereken ilk faktördür. İlgili modellerin özellikleri değiştiğinden dolayı fiyatlarda da değişiklik görebiliyoruz. Mağazaların indirim – kampanya dönemlerini takip ederek uygun bir telefon bulabilmeniz mümkün. Bu anlamda çok araştırma yapmanız gerekiyor.

Ek:
68chp9w6968hy00.jpg

· Kalite, Samsung telefon modellerinde yer alan bir unsur olsa da modeller arasında değişiklik gösterebiliyor. Buna göre eski modeller biraz daha kalite anlamında düşük kalsa da, kaliteden asla vazgeçemiyorsanız yeni çıkan modellere yönelmenizi tavsiye ediyoruz. Eski modeller her ne kadar kendi döneminin en iyi kalite anlayışını sunsa da günümüz için yetersiz kalabilir.

· Tasarım, akıllı telefon alımında dikkat etmeniz gereken unsurlar arasında bulunuyor. Akıllı telefonun tasarımı sizin için vazgeçilmez unsursa model çeşitliliğini fazla tutun. Yani inceleyeceğiniz ve kıyaslama yapacağınız telefon modeli ne kadar çok olursa, o kadar iyi sonuç alabilirsiniz.

· Teknik özellikler bakımından da ilgili modellerin incelenmesi gerekir. Buna göre telefon modellerinin birçok teknik detaya sahip olduğunu göreceksiniz. Özellikler anlamında bilmediğiniz noktalar bulunuyorsa, mutlaka araştırma yaparak bunları öğrenin. Bununla beraber daha uygun bir Samsung modeli bulmanız daha imkânlı hâle gelecektir.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi